Hirdetés

Bemutatódátumot kapott az Uncharted filmváltozata

|

Már tudjuk, hogy mikor érkezik Nathan Drake a vásznakra.

Hirdetés

A PlayStation egyik zászlóshajója az Uncharted, melynek rajongói már évek óta filmért kiáltanak, ám hiába próbálta ezt összehozni a Sony évek óta, eddig minden rendező és főszereplő elpártolt a projekttől. Legutóbb például a Stranger Things epizódok rendezéséről is ismert Shawn Levy hagyta ott a filmet. Egyedül mindenki kedvenc Pókembere, azaz Tom Holland tartott ki a projekt mellett végig, mely úgy tűnik most már tényleg sínen van.

Hirdetés

The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Sony a filmet már jövőre, 2020. december 18-án szeretné a mozikba küldeni. Eredetileg ekkor került volna a mozikba az Avatar 2 is, de mivel azt ismét eltolták, így a Steven Spielberg-féle West Side Story-val és az Amerikába jöttem folytatásával kell felvennie majd a versenyt a pénztáraknál.

De ez nem minden, mert a bejelentés azt is jelenti, hogy ha a stúdió tartani akarja a dátumot, akkor hamarosan már a munkálatokat is el kell kezdenie Dan Trachtenberg rendezőnek (Cloverfield Lane 10). Vagyis nagyon úgy néz ki, hogy most már tényleg semmi nem állhat Nathan Drake útjába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.