Hirdetés

Mégis Chris Pine-ékkal készül a következő Star Trek-film

|

És már rendezőre is talált az alkotás.

Hirdetés

A Star Trek-széria máig utolsó része, a 2016-os Mindenen túl óta rengeteg hír és pletyka látott már napvilágot, hogy miként tervezik folytatni a történetet. Volt szó egy olyan 4. részről, amelyben Chris Pine mellett Chris Hemsworth is visszatért volna, de felröppentek olyan hírek, hogy maga Quentin Tarantino készíthet egy filmet a szériában, és arról is szólt a fáma, hogy a Fargo-sorozat rendezője, Noah Hawley rendezheti meg a következő kalandot, ami visszatért volna a gyökerekhez. Most azonban végre kiderült, hogy mi a terve a Paramountnak a franchise-zal.

Hirdetés

A Deadline ugyanis nemrég megtudta, hogy a minap 23 Emmy-jelölést szerző WandaVision sorozat rendezője, Matt Shakman írt alá Kirk kapitányék következő kalandjához, aki nem csak a rendezésért, de a forgatókönyvért is felel majd Lindsey Beer és Geneva Robertson párosával közösen. Ezzel egy időben pedig a rajongók legégetőbb kérdésére is választ kaptunk, hiszen a hírportál értesülései szerint a stúdió az elmúlt három rész színészeivel, azaz Chris Pine-nal és csapatával képzelik el a történetet. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hogy pontosan mikor érkezhet a film a mozikba, az nem derült ki, de nem lennénk meglepve, ha a még áprilisban bejelentett 2023. június 9-i dátum ezt a projektet rejtené. Reméljük, hogy ennél tovább tényleg nem kell várnunk az USS Enterprise következő kalandjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.