Hirdetés

Megkezdődött a Dűne 2. forgatása

|

Visszatérés az Arrakis bolygójára.

Hirdetés

Hosszas előkészületi munkálatok után végre sínen van a Dűne folytatása. Nemrég ugyanis hivatalosan is kiderült, hogy megkezdődött a film forgatása, természetesen ismét Denis Villeneuve rendezésében. A stáb főleg Budapesten forgat majd, de vesznek fel jeleneteket Abu Dhabiban, Jordániában és Olaszországban is.

Hirdetés

Ezzel együtt pedig megkaptuk a film első hivatalos szinopszisát is, ami így hangzik: A folytatás Paul Atreides mitikus utazását mutatja be, amint egyesül Chanival és a Fremenekkel, miközben bosszút igyekszik állni a családját elpusztító összeesküvők ellen. Azonban választania kell élete szerelme és az univerzum sorsa között, miközben arra is kell törekednie, hogy megakadályozza azt a szörnyű jövőt, amelyet csak ő lát előre.

Kiderült a film teljes színészgárdája is: Timothée Chalamet (Paul Atreides) Zendaya (Chani), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Javier Bardem (Stilgar), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgård (Harkonnen báró), Dave Bautista (Rabban), Charlotte Rampling (Gaius Helen Mohiam) és Stephen McKinley Henderson (Thufir Hawat) mind visszatérnek korábbi szerepeikbe. Hozzájuk csatlakozik új arcként a már korábban megerősített sztárok, úgy mint Austin Butler (a hírhedt Feyd Rautha), Christopher Walken (a császár), Florence Pugh (Irulan hercegnő), Léa Seydoux (Lady Margot) és Souheila Yacoub. A Dűne 2. 2023. november 17-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.