Hirdetés

A Mortal Kombat Skorpiójával erősít tovább a John Wick 4

|

Hiroyuki Sanada is csatlakozott az egyre bővülő stábhoz a John Wick folytatására.

Hirdetés

A legutóbbi casting hírnél már szót ejtettünk mi is, hogy egy bizonyos Watanabe felbukkanására is számítani lehet a John Wick Negyedik Felvonásban. Akkor még arra gyanakodtunk, hogy a név nem egy karaktert jelöl, hanem konkrétan a színész Ken Watanebét - ám ennek cáfolata után sincs oka a rajongóknak a panaszra, hiszen egy másik veterán japán legendával bővül a John Wick 4 színészi gárdája Hiroyuki Sanada személyében.

Hirdetés

Ha csak egészen a közelmúltat nézzük, Sanada két blockbusterben is feltűnt az elmúlt hetekben - ő volt egyrészt a bosszúszomjas Skorpió a Mortal Kombatban, illetve A halottak hadseregében a szerencsevadász brigád megbízója. Míg utóbbiban nem igazán kellett megerőltetnie magát, addig az előbbiben 60 évesen is bizonyította, hogy megállja a helyét az akciófilmek műfajában.

Sanada a már emlegetett Watanabe karakterének szerepét töltheti be, akiről már annyi bizonyos, hogy John Wick ellenében fog feltűnni a filmvásznon. A hivatalos közlemény kapcsán a visszatérő rendező, Chad Stahelski is extázisban nyilatkozott:

"Régóta rajongója vagyok Hiroyuki drámai és akciószínész játékának. Megtisztelve érzem magam, és egyben rendkívül izgatott is vagyok, hogy immáron őt is a John Wick-család tagjaként üdvözölhetjük."

Sanada csupán a hab a tortán a John Wick 4 színészi gárdáját illetően. A klasszikus hármas, Keanu Reeves, Laurence Fishburne és Ian McShane mellett Shamier Andersonnal, Bill Skarsgarddal, Donnie Yennel, illetve a popsztár Rina Sawayamával tér vissza a franchise 2022 májusában.

Ti számítotok még újabb casting hírre a John Wick 4 kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.