Hirdetés

Már megkezdődtek a következő Jumanji-film előkészületei

|

A Jumanji: Vár a dzsungel és a Következő szint rendezője egy otthoni videóban nyilatkozott a lehetséges folytatásról.

Hirdetés

2017-ben senki sem gondolta volna, hogy a Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black és persze Kevin Hart nevével fémjelzett új Jumanji, a Vár a dzsungel kritikailag és majdnem bevételügyileg is eléri a Star Wars: Az utolsó Jediket. Aztán mégis, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen decemberben meg is jelent a második film, a Következő szint is, ami legalább olyan jól teljesített, mint elődje (mi is szerettük). A minap pedig a mindkét alkotást rendező Jake Kasdan beszélt arról egy interjú keretein belül, hogy a koronavírus világméretű terjedése előtt már tervben is volt egy harmadik felvonás előkészülte.

Hirdetés

Persze Kasdan azonnal leszögezte, hogy mindössze csak beszélni kezdtek a lehetséges folytatásról, ötleteltek, mik kerülhetnének bele, de a járvány miatt azonnal félbe is hagyták az egészet. Most viszont egy az otthonából közvetített interjúban elmesélte, hogy nagy rá az esély, hogy elkészülhet a következő rész is. Bővebben így nyilatkozott:

Csak éppen beszélni kezdtünk erről, és az igazság az, hogy alig kezdtünk hozzá. Pusztán ötleteltünk róla, mielőtt még kitört ez a világméretű járvány, de biztos, hogy amint ennek vége, újra összedugjuk a fejünket. Nagyon szeretünk együtt dolgozni, és nagyon szeretünk ezeken a filmeken dolgozni. Számomra viszont mindig az volt a legkritikusabb pont egy folytatás kapcsán, legyen az az előző vagy éppen ez a mostani, hogy mennyire tud megállni a saját lábán úgy, hogy kapcsolódjon is előzőekhez. Ezt az elgondolást szeretem leginkább. Szóval szerintem lesz harmadik rész, de még abban a kezdeti fázisban vagyunk, hogy kitaláljuk, mi is legyen benne.

Arra persze számítani lehetett, hogy a Sony előbb-utóbb berendeli a folytatást, most pedig minden jel arra mutat, hogy a Jumanji folytatása lesz számukra az egyik prioritás a közeljövőben. Ti mit gondoltok, van még ebben a játékban elég kraft egy harmadik újrázáshoz is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.