Hirdetés

Megkezdődtek a Ready Player Two filmváltozatának munkálatai

|

A sci-fi regény szerzője osztotta meg, hogy mozgásba lendült a filmváltozat.

Hirdetés

A videojátékos körökben igen népszerű sci-fi regény, a Ready Player One 2018-ban kapta meg a maga nagyvásznas feldolgozását, ami ha osztatlan sikert nem is aratott, de összességében kellemes szórakozást nyújtott a nézőknek. Két évvel Steven Spielberg filmje után pedig meg is érkezett a könyv folytatása, stílszerűen Ready Player Two címmel - most pedig már azt is tudjuk, hogy a filmadaptációra sem kell túl sokat várni.

Hirdetés

A szerző, Ernest Cline elmondása szerint ugyanis a film munkálatai már el is kezdődtek, ám még a fejlesztés korai szakaszairól beszélünk, ezzel együtt pedig hivatalos bejelentés sem érkezett még a Warner Bros. részéről.

A projekt a kezdeti időszakában tart még egyelőre, főleg, hogy Hollywood is limbóban van jelenleg [utalva a járványhelyzetre - a szerk.]. Ám az első film fényében mondhatom, hogy egy nagyon élvezetes kaland előtt állunk.

Hivatalos bejelentés hiányában ne vegyünk még semmit készpénznek, Cline azonban bízik benne, hogy az első rész színészgárdájának a nagy része is visszatér majd a folytatásra. A Ready Player Two szinte azonnal az első rész cselekményét folytatja, amikor is Wade Watts egy olyan felfedezést tesz, ami alapjaiban változtathatja meg az OASIS világát. Avagy vár még ránk egy utolsó húsvéti tojás.

Nektek hogy tetszett az első könyv, vagy épp a film? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.