Hirdetés

Meglepő ellenféllel nézhet szembe Scott Lang a Hangya 3-ban

|

Izgalmas casting hír érkezett a Hangya és a Darázs folytatásáról, ami azonnal beindította a pletykavonatot.

Hirdetés

Pozitív fogadtatásban részesült az HBO Lovecraft Country című misztikus sorozata, amelynek egyik sztárját, Jonathan Majorst máris megszerezhette magának a Marvel. Majors állítólag a harmadik Hangya filmben kapott lehetőséget, amiben a Deadline értesülései szerint Kang, a hódító szerepében tűnhet majd fel. Elsőre nagyon meglepőnek tűnik, hogy a mondhatni piti bűnözők után most egy ilyen nagyobb kaliberű gazfickóval kell szembenéznie Scott Langnek, de némi kapcsolatot azért találhatunk a két karakter között, ha nagyon akarunk.

Hirdetés

Kang a képregényekben a jövőből származik, de képes az időutazásra, így többféle korban is felbukkant már kedve szerint. A Végjáték fényében elképzelhető, hogy éppen az időutazás jelenti a közös pontot és a konfliktus majdankori forrását Hangya és Kang között a filmben. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a pletyka forrása rögtön leszögezte, a Marvel valamiféle csavarral kívánja beleszőni Kangot a filmes univerzumba, így ahogyan ezt már többször is tették, nem feltétlenül kell pontos adaptációra számítanunk.

Tovább húzva a teorizálás fonalait, de ez már tényleg harmat gyenge lábakon áll, Kang bemutatása egyben a Fantasztikus Négyest is felvezetheti, ugyanis ezt a csapatot szorosabb szálak fűzik a hódítóhoz. A karakter jogai eleve a Fantasztikus Négyessel jártak egy csomagban, amikor a Disney felvásárolta a Foxot. Peyton Reed, az első két Hangya film rendezője nyíltan beszélt korábban arról, hogy nagy rajongója a Négyesnek és próbálta is ezzel kapcsolatos ötleteit eladni az előző tulajoknak. Akkor ez nem jött össze, de talán most Kevin Feige-val sikerült valamit kieszelniük és hamarosan Reed Richardsék is bekerülnek az MFU kötelékébe.

Ezidáig nem rendelkezik hivatalos premierdátummal a Hangya 3, de a korábbi hírek és a casting folyamat beindulása láttán valószínűleg év végén - jövő év elején veheti kezdetét a forgatás és valamikor 2022-ben érkezhet a mozikba a film (feltéve, hogy nem ütközik korlátozásokba a stáb).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.