Hirdetés

Egy kicsit hátrébb került a Shazam folytatása a bemutatónaptárban

|

A DC szuperhősmozija végül megfutamodott az Avatar 2 elől.

Hirdetés

Több éves munkálatok, és megannyi halasztás után most már talán kimondhatjuk, hogy sínen van az Avatar második része, amelynek nemrég nemcsak a címe derült ki, hanem az is, hogy mikor láthatjuk az első előzetest róla. Idáig úgy tűnt, hogy idén december 16-án a Shazam! folytatásával, a Fury of the Gods alcímű mozival kell majd felvennie a versenyt a pénztáraknál, ám a szuperhősmozi végül bedobta a törölközőt.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a Warner végül úgy döntött, hogy nem vállalja ezt az összecsapást a nézők kegyeiért, és egy héttel későbbre, december 21-re tolta a film bemutatóját. Ezzel talán sikerül elérnie azt a stúdiónak, hogy ne vérezzen ki a filmje, amelynek nem biztos, hogy lenne esélye a pénzügyi sikerre, ha egy hétvégén debütálna minden idők legtöbb bevételt hozó mozijának a folytatásával.

A Shazam! Fury of the Gods-ról jelenleg még nem sok mindent tudunk. Az biztos, hogy David F. Sandberg felel ezúttal is a rendezésért, Zachary Levi pedig visszatér a főszerepben. Rajta kívül fontos szerepben feltűnik még Jack Dylan Grazer, Asher Angel, Rachel Zegler, Adam Brody, Ross Butler, D.J. Cotrona, Grace Fulton, Meagan Good, Lucy Liu, Djimon Hounsou és Helen Mirren.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.