Hirdetés

Megvan Flash új apukája a Flashpoint mozifilmben

|

Ez családi hagyományokhoz mérten gyors volt.

Hirdetés

A Flash-film körüli bonyodalmak ugyan nem értek véget, de az egyik legalább igen hamar megoldódott. Az évek óta hánykolódó produkcióról - amely eredetileg még 2018 februárjában debütált volna, olyan sokáig hánykolódott - nemrég kiderült, hogy a Flash (Ezra Miller) apját alakító Billy Crudup (aki mind Az Igazság Ligája mozi verziójában, mind Zack Snyder 4 órás filmjében feltűnt) végül kénytelen volt kiszállni, időpontegyeztetési problémák miatt, mert szerződése (no meg egy megérdemelt Golden Globe-díj) köti a The Morning Showhoz. De szerencsére már meg is van az új színész.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint Crudupot az a Ron Livingston váltja, akit legtöbben a méltán kultklasszikus Hivatali patkányokból ismerünk, de Az elit alakulatban és az első Démonok közöttben is fontos szerephez jutott. Livingston mellett Ian Loh csatlakozott még a stábhoz, aki a fiatal Barry Allent fogja játszani, valamint Saoirse-Monica Jackson és Rudy Mancuso, eddig ismeretlen szerepekben.

A forgatás hamarosan megkezdődik és visszatér Ben Affleck is Batman szerepében, ahogy elviekben Michael Keaton is 30 év után a saját Denevérember jelmezében, habár az utóbbi napokban felrepültek olyan híresztelések, hogy Keaton mégis távol marad a produkciótól, mivel a koronavírus miatt nem szívesen utazna a forgatás színhelyéül forgó Egyesült Királyságba (a veterán színész a veszélyeztetett korosztályba tartozik) és a forgatókönyv legutóbbi változatát sem olvasta még. Mindenesetre a Warner mozija - amely vélhetően helyrerázza a DC zavaros miskulanciáját - 2022. november 4-én érkezhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.