Hirdetés

Megvan, hogy mi lesz Christopher Nolan következő filmje

|

Nolan ismét a második világháborúhoz tér vissza.

Hirdetés

Még kanyarban sem volt a mostani Disney és Scarlett Johansson közti csörte, amikor a párhuzamos forgalmazás okán egy stúdiónak máris meggyűlt a baja az egyik bejáratott rendezőjével. Ez ugyebár a Warner Bros volt, melyet Chistopher Nolan többször is kritizált, mondván a mozifilmeknek meg kell adni a lehetőséget a mozitermekben ahelyett, hogy rögtön elérhetővé válnának a streamingszolgáltatók felületein. A stúdió és a direktor között odáig fajultak a dolgok, hogy Nolan az HBO Maxot a legrosszabb streamingszolgáltatónak nevezte, igencsak mély árkot húzva maga és a Warner Bros. közé.

Hirdetés

Azt már akkor is lehetett sejteni, hogy Nolan nem fog felhagyni a rendezéssel, és majd egy évvel a fiaskó után végre ismét felizzottak a hírcsatornák, hiszen Nolan jelenleg több hollywoodi stúdiónál házal a legújabb filmprojektjével, ami ismét a második világháború idején játszódna. Csakhogy ezúttal nem a harcmező borzalmaiba kalauzolna minket Nolan, hanem J. Robert Oppenheimer, és az általa kifejlesztett atombomba története kerülne a fókuszba - ami a végeredmény tekintetében hasonló, ha nem szörnyűbb élményeket fog beleégetni a nézők retinájába, mint ahogy azt a Dunkirk tette.

Az éppen zajló stúdiókeringőn kívül egyelőre keveset tudni az új Nolan-filmről, így az sem teljesen biztos, hogy a WB-nek teljesen hátat fordított-e Nolan. Mindenesetre a rendező követelményei alapján annyi biztos, hogy a Netflix-Apple-Amazon hármas kiesik a pixisből, mivel ők nem tudnák garantálni a csak mozis premiert Nolan számára. Ettől még olyan stúdióknál landolhatna a projekt, mint a Universal, a Paramount, a Sony vagy éppenséggel a Disney/Fox, bár utóbbi választás a Johansson-perlekedés tükrében szintén botrányba illő lenne.

Ami a színészeket illeti, egyelőre Cillian Murphy neve merült fel a pletykákban, de meglepődnénk, ha Michael Caine és Nolan évtizedes kollaborációja pont egy újabb második világháborús filmnél szakadna meg. Szerintetek melyik stúdió lesz a befutó?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.