Hirdetés

Megvan, hogy mikor debütál az Addams Family reboot a Netflixen

|

A Wednesday című széria modern ráncfelvarrása lesz a jól ismert alapanyagnak.

Hirdetés

Aki már eddig is tűkön ülve várta a Tim Burton rendezésében készülő Addams Family rebootot, annak most jó hírrel szolgált a Netflix, ugyanis még idén ősszel el fog rajtolni a Wednesday című széria. Arról korábban már mi is beszámoltunk, hogy a címszereplő Wednesdayt Jenna Ortega fogja játszani, aki az elmúlt pár évben az egyik legfelkapottabb fiatal színésznővé nőtte ki magát.

Hirdetés

A széria Wednesday egyetemi életét fogja bemutatni, ám az egyetemi helyszín ellenére még nem marad ki a történetből a család hátrahagyott többi tagja sem - Luis Guzmán például a családfő Gomez Addamst fogja alakítani. Tekintve, hogy az Addams Familynek van egy könnyed horrorisztikus beütése, nem lennénk meglepődve, ha a Netflix Halloween közelébe időzítené a premiert.

Ti várjátok már az új Addams Family sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.