Hirdetés

Megvan, hogy mikor kezdődik az Obi-Wan-sorozat forgatása

|

Ugyan még kicsit odébb van a munkálatok kezdete, de legalább már pontosan tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Még 2019 nyarán derült ki az az örömteli hír, hogy a Star Wars világának egyik legkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi bizony egy önálló sorozatban visszatér majd, ráadásul újfent Ewan McGregor képében, aki az előzménytrilógiában keltette életre a Jedi mestert. Akkor még úgy tűnt, hogy 2020 első felében el is kezdődhetnek a munkálatok, azonban a koronavírus sajnos ennek a projektnek is keresztbe tett, így sokáig fogalmunk sem volt arról, hogy mi a helyzet a sorozattal. Most azonban végre megtört a csend.

Hirdetés

McGregor ugyanis nemrég a The Graham Norton Show vendége volt, ahol természetesen szóba került a Kenobi-sorozat is. A színész pedig örömmel árulta el, hogy a munkálatok 2021 márciusában indulnak majd el. Ezen kívül azt is elmondta, hogy ugyan nagyon sokat fog szerepelni a sorozatban, viszont nem csak ő lesz a történet középpontjában.

A sorozatról egyébként eddig annyit tudunk, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet cselekményeivel párhuzamosan fog játszódni, egész pontosan nyolc évvel A Sith-ek bosszúja történéseit követően, és tizenegy évvel az Egy új remény eseményei előtt. A széria rendezését Deborah Chow fogja elvégezni, aki az  executive produceri feladatokat is ellátja majd Kathleen Kennedy-vel, a címszereplőt játszó McGregorral, valamint Tracey Seaward (The Queen) és John Swartz (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) párosával egyaránt. A premierdátum viszont továbbra sem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.