Hirdetés

Megvan, ki veszi át Tom Cruise helyét Jack Reacherként az Amazonra készülő sorozatban

|

Mindenki megnyugodhat, Tom Cruise-nál egyértelműen magasabb a befutó.

Hirdetés

A Lee Child regényeiből ismert Jack Reachert a népszerű akciósztár, Tom Cruise formálta meg a mozivásznon, de míg a 2012-es első rész pozitív kritikákat és nagy bevételt hozott, a 2016-os folytatás már csalódást keltő fogadtatásban részesült. Ezt követően inkább egy streaming-sorozat elkészítésébe vágtak bele az Amazonnál, amivel kapcsolatban már régóta tudni lehetett, hogy új színész fog a karakter bőrébe bújni.

Hirdetés

A könyvek szerzője egyáltalán nem bánta a színészcserét, lévén a regények rajongói közül anno többen elégedetlenek voltak Tom Cruise-zal, mivel 170 centiméter magasként alakította a könyvekben 195 centis Jack Reachert, holott az akcióhős mérete fontos összevetője a karakterének. Az író megnyilvánulásai alapján az eddig is biztosra vehető volt, hogy egy Cruise-nál magasabb színész lesz a sorozatos adaptáció befutója, de a 188 centiméter magas Alan Ritchsonnal kétségtelenül sikerült fején találni a szöget.

Az elsősorban a Titánok-sorozat Hawk-jaként ismert színész lesz tehát a főszereplő ebben az újragondolásban, aminél A szökéssel már bizonyított Nick Santora egy személyben látja el a forgatókönyvírói, vezetőproduceri és showrunneri teendőket, de producerként segítségére lesz a regényeket szerző Child és a Mission: Impossible - Utóhatás rendezője, Christopher McQuarrie is, aki a Tom Cruise főszereplésével készült 2012-es Jack Reachert is készítette. Az Amazon sorozata a szerző és a karakter debütáló regényét, az Elvarázsolt dollárokat veszi alapul, melyben a hősnek az évszázad legnagyobb pénzhamisításának szálait kell kibogoznia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.