Hirdetés

A vártnál később jön a Men in Black spin-off

|

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures továbbra is komolyan tervez a Men in Black franchise-zal, hiszen bár az eredeti tervekkel ellentétben később érkezik a mozikba, de továbbra is készül a mellékszál.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben robbant be a hír, hogy a Sony Pictures berkein belül egy új Men in Black film készül, azonban a rajongói kedélyeket lehűtendő gyorsan kikötötték, hogy a Will Smith - Tommy Lee Jones páros nem lesz részese a projektnek, illetve a Jump Street - Sötét zsaruk crossoverhez sem lesz semmi köze. Az új rész ugyanis egy spin-off lesz, amely szeretnék kibővíteni a franchise univerzumát vadonatúj szereplők behozásával. 

Hirdetés

A Matt Holloway és Art Marcum (Vasember, Transformers: Az utolsó lovag) által írt Men in Black spin-offot eredetileg 2019. május 17-én szerette volna mozikba küldeni a kiadó, azonban a Deadline értesülései szerint a Sony elcsúsztatta a premiert, méghozzá a konkurencia miatt, ekkor ugyanis a John Wick 3-mal kellett volna szembenéznie. Az új dátumkor, 2019. június 14-én viszont "csak" a Son of Shafttal kell szembeszállnia a nézők kegyeiért, az pedig még belefér. 

Az azonban némi meggondolatlanságra utalhat, hogy az egyelőre konkrétumok nélküli Men in Black spin-off egy héttel a Gambit, A kis kedvencek titkos élete 2 és a Charlie angyalai reboot után debütál, míg egy héttel később már a Toy Story 4 vonzza be a gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket. Nem lesz könnyű menet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.