Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezheti a Men in Black spin-offot

|

A Straight Outta Comptonért díjakat nyert, a Halálos iramban 8-cal pedig egy rakás pénzt termelt az a rendező, akit kinéztek a következő Men in Black film élére.

Hirdetés

Will Smith és Tommy Lee Jones nélkül ugyan, de bővülni fog a Men in Black franchise, amelynek megjelenési dátumát nemrég lőtte be a Sony Pictures 2019. júniusára. Ehhez azonban semmi köze a tervezett Jump Street - Sötét zsaruk crossoverhez, az egy teljesen más történet (már ha megvalósul egyáltalán). 

Hirdetés

Az egyelőre ismeretlen című Men in Black spin-offban vadonatúj szereplőkkel kívánja kibővíteni a széria univerzumát, amelynek forgatókönyvén az Art Marcum - Matt Holloway (A vasember, Transformers: Az utolsó lovag) páros dolgozott. Hogy ki vezényelheti le a filmet a szkriptjük alapján, arról eddig semmit sem tudtunk meg a kiadótól, azonban a Deadline legújabb értesülései szerint a Sony Pictures a Straight Outta Compton, a Halálos Iramban 8, A törvénytisztelő polgár és Az olasz meló rendezőjével, F. Gary Gray-jel folytat tárgyalásokat a pozíció kapcsán.

Az új Men in Black rész 2019. június 14-én mutatkozhat be világszerte, mi pedig örülnénk neki, ha Gray vállalná el a feladatot. És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.