Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz a Men in Black spin-off női főszereplője

|

A Thor: Ragnarök két szereplőjét ismét együtt láthatjuk majd a következő Men in Black filmben.

Hirdetés

Felgyorsultak a dolgok az új Men in Black körül, amelyhez - nem győzzük hangsúlyozni - ugyan semmi köze nem lesz Tommy Lee Jonesnak és Will Smith-nek, azért így is remekül hangzik, hogy bővíteni szeretnék a filmek univerzumát. Korábban már megtudtuk, hogy a Halálos iramban 8-at és a Straight Outta Comptont készítő F. Gary Gray ül majd a rendezői székben és Matt Holloway, valamint Art Marcum (A Vasember) forgatókönyvéből dolgozhat. 

Hirdetés

A Londonban játszódó filmben ismét egy fekete és egy fehér színész párosát kapjuk meg (kiegészítve egy harmadik fontos, idősebb figurával), csakhogy ezúttal a nemek kapcsán is csavarnak egyet a dolgon, ugyanis míg a férfi főszerepre Chris Hemsworth lett kiszemelve, addig a másikat egy színésznő kapja meg, méghozzá az a Tessa Thompson csatlakozott a projekthez, akivel Hemsworth tavaly a Thor: Ragnarökön dolgozhatott együtt és jó párost alkottak. 

Thompsont nemrég láthattuk az Expedícióban, szerepelni fog a Westworld 2. évadában, éppen forgatja a Creed 2-t és számítunk rá, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban is felbukkan. A Men in Black spin-off a tervek szerint 2019. június 14-én jelenhet meg. Ti örültök Thompson beválogatásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.