Hirdetés

Michael B. Jordan főszereplésével készülhet el a Matuzsálem

|

A hányattatott sorsú bibliai karakter köré épített film körül megint cserélődtek az arcok, ezúttal Danny Boyle és Michael B. Jordan jöttek váltásnak.

Hirdetés

Már négy éve annak, hogy megírtuk, a Warner Bros. történelmi drámáját Joachim Rønning rendezi majd, illetve Tom Cruise kapja a főszerepet, amiből (mostanra sejthetően) nem igazán lett semmi. A Matuzsálem nevű (és később fogalommá váló), majdnem ezer évig élt bibliai alak története nagyon nem akart azóta sem elkészülni, viszont most új hírek láttak napvilágot az alkotógárdát illetően.

Hirdetés

A legutóbbi Tony Gilroy által írt forgatókönyv átszabására Danny Boyle-t (Trainspotting, 28 nappal később, Gettómilliomos, Steve Jobs, Yesterday) szemelte ki a stúdió, lehetőséget kapva arra, hogy Michael B. Jordan köré írja át a történetet, aki az utóbbi években olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Creed: Apollo fia, a Creed 2 és a Fekete Párduc.

A ComingSoon forrásai szerint a történet középpontjában Michael B. Jordan Matuzsálem bőrébe bújik, aki az évszázadok alatt kitanulta a túlélés minden fortélyát, és akkora tudásra tett szert, ami fölülmúlja bármelyik halandóét. A Warner Bros. tervei szerint mihamarabb tető alá akarja hozni a filmet, annak reményében, hogy egy új franchise-t indíthat útjának.

A mára számottevővé vált forgatókönyvíró-, rendező-, és színészcsere után reméljük, hogy végül tényleg valami jó sül majd ki belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.