Hirdetés

Tovább forog a Mission: Impossible 6

|

Tom Cruise újra akcióban!

Hirdetés

Valahogy nem éppen keringenek jó ómenek a következő Mission: Impossible film körül. Na nem a színvonalát illetően, hiszen azt az előző részt is jegyző Christopher McQuarrie írja és rendezi, csupán a film sosem azzal kerül a címlapra, amivel kellene. Az elmúlt hónapokban leginkább az új csapattag, Henry Cavilltől és az ő bajszától volt hangos a film, miután Az Igazság Ligája utóforgatásaira a Paramount stúdió nem engedte, hogy lenyirbálja a kémkalandhoz növesztett hetyke kis bajszát - pedig a Warner fel is ajánlotta, hogy saját költségen utólag oda varázsolja, ahova kell - ami a szuperhősfilm amúgy is toldozott-foltozott minőségét csak még inkább aláásta. Ennél azonban nagyobb érvágás volt a produkciónak, hogy maga a széria frontembere és producere, Tom Cruise még augusztusban lesérült, amikor az 55 éves sztár az egyik akciójelenet forgatásán Londonban átakart ugrani egyik épületről a másikra, de végül csúnyán neki vágódott a falnak és Cruise bordái bánták. Ez kicsit megakasztotta a produkciót, ami a stáb részéről némi nemű átszervezéssel járt, és a forgatás is folytatódott, amiről újabb forgatási képek érkeztek.

Hirdetés

Ezeken Cruise jó szokásához híven megint rohan (ekkora lábakkal kell is, hogy utol érje a rosszfiúkat), továbbra is a brit fővárosban, ezúttal azonban már a Blackfire állomáson rohangál fel s alá, valamint autóba és motorra is pattan... majd utóbbiról le. A dolog érdekessége, hogy az előző részt főgonoszát alakító Sean Harrisszel közösen kocsikáznak, miközben a Szindikátus vezére kényszerzubbonyban van. Talán maga Ethan Hunt szökteti meg nemezisét?

 

Mindenesetre az első előzetessel majd okosabbak leszünk, aminek lassan időszerű lenne a meérkezése, hiszen a bemutató továbbra is július 27.-én esedékes, és Jeremy Rennert ezúttal sajnos nélkülöznünk kell (mondjuk ha annyi szerepet kap, mint legutóbb, akkor nem fltétlenül baj, hogy ebből a küldetésből kimaradt), viszont Harris mellett Rebecca Ferguson is visszatér a Titkos Nemzetből, akárcsak Alec Baldwin, míg az olyan elengedhetetlen bútordarabok nélkül, mint Simon Pegg és Ving Rhames már nem is buli a buli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.