Hirdetés

Tom Cruise-nak nagy tervei vannak a Mission: Impossible 7-tel

|

Számos veszélyes helyzeten van már túl a kaszkadőreit kispadra ültető színész, de továbbra sem tántoríthatja őt el semmi az elképesztő ötleteinek megvalósításától.

Hirdetés

A Mission: Impossible - Utóhatás rendezője, Christopher McQuarrie elárulta, hogy filmjének sztárja máris a lehetséges folytatásra tervez. Az 1996-ban Tom Cruise főszereplésével útjára indult franchise azon ritka hollywoodi esetek egyike, amikor egy széria minősége egyre csak javult az újabb részekkel. A Fantom Protokoll, a Titkos nemzet és az Utóhatás is remek fogadtatást tudhat magáénak mind kritikailag, mind pedig pénzügyileg. A nyáron bemutatott 6. rész történetesen a széria legsikeresebbje lett a maga 791 millió dolláros összbevételével.

Hirdetés

Statisztikailag tehát minden feltétel adott a folytatáshoz, viszont megkérdőjelezhető, hogy 56 évesen érdemes-e még vállalnia Cruise-nak a tőle megszokott őrült mutatványokat. Az elmúlt évtizedben láthattuk a színészt, amint megmássza a világ legmagasabb felhőkarcolóját, izgulhattunk amikor egy repülőgép oldalába kapaszkodott és azt is megcsodálhattak amikor végrehajtotta a HALO ugrást, azaz extrém magasságból való ejtőernyőzést. Azt gondolná az ember, hogy mindezt nincs már hová fokozni, de persze Cruiseról beszélünk, aki láthatóan a határok feszegetésének él.

"Annyit elárulhatok, hogy Tomnak máris számos hatalmas ötlete van. Világrekorder cuccok."

Mondta ezt Christopher McQuarrie a következő Mission: Impossible filmről. Ugyan a stúdió még nem erősítette meg, hogy érkezne a folytatás, de mérget vennénk rá, hogy el fog készülni. Pár évet azonban még biztosan várunk kell a 7. részre, hiszen Tom Cruise jelenleg a Top Gun 2-re fókuszál, amivel 2020. nyarán szeretne kasszát robbantani. Az azt követő évtől azonban szabad a pálya egy újabb lehetetlen küldetés előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.