Hirdetés

A Paramount Henry Cavill bajszával hívja fel a figyelmet az egészség fontosságára

|

Bajusszal a jó ügyért.

Hirdetés

Azok után, hogy Henry Cavill bajusza mekkora gondot tudott okozni tavaly (az Igazság Ligája utóforgatása és a Mission: Impossible - Utóhatás forgatásának ütközése miatt ugyanis a színész nem nyírhatta le a bajuszát, melyet aztán a szuperhősös filmben CGI segítségével távolították el, a végeredmény azonban enyhén szólva sem sikerült jól), most a Paramount megfordította ezt az egészet, és a jó ügy érdekébe állította a híressé vált bajuszt.

Hirdetés

A stúdió a Movember alkalmával adományozott egy nagyobb összeget, és a mozgalomra, valamint a jó ügyre való felhívást pedig a színész bajszával reklámozzák. Akik nem tudják mi is az a Movember: minden év novemberében a bajusz egy nagyon fontos nemzetközi jótékonysági mozgalom jelképe lesz, melynek célja nem más, mint felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a férfiaknak is szükségük van szűrővizsgálatra. Persze sokan csak szórakozásból és kihívásból csinálják ezt az egészet, de a különböző márkák és vállalatok a mozgalmat vállalati társadalmi felelősségvállalásuk részeként használják, míg a színészek és a sportolók egyaránt valamilyen fogadalmat tesznek, és támogatják a különböző egészségügyi szervezeteket. 

Szóval ne feledjétek: az egészségnél nincs fontosabb a világon, figyeljetek oda magatokra. Ti egyébként részt szoktatok venni a Movemberben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.