Hirdetés

Morbiusról, a vámpírról is spin-offot készíthet a Sony

|

A legújabb értesülések szerint a Sony tovább tervezi bővíteni a Pókember nélküli filmes univerzumát, méghozzá a Marvel egyik legismertebb vámpírjával, Pengével. Pardon, Morbiusszal.

Hirdetés

Amíg nem jelenik meg a Tom Hardy főszereplésével jelenleg is forgatás alatt álló Venom mozi és derül ki róla, hogy remek lett, addig pár lépés távolságból figyeljük a Sony terveit, ugyanis túl sok őrült ötletről hallottunk már a kiadóval kapcsolatban (emlékeztek még a kémkedő May nénire?). A legújabb elképzelés se tökéletes. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter szerint a Sony egy újabb spin-offot készít: a Power Rangers két íróját, Burk Sharplesst és Matt Sazamát (Az ismeretlen Drakula, Az utolsó boszorkányvadász, Egyiptom istenei, Power Rangers) bérelte fel, hogy elkészítsék egy Morbius film forgatókönyvét, amely állítólag már a fejesek előtt hever. A korábbi filmjeik listája mondjuk nem túl jó ajánlólevél. A stúdió egyelőre nem kommentálta a THR értesüléseit, mindazonáltal Morbius mellékszála passzolna a Sony komolyabb stílusra törekvő terveihez, amelynek része a Venom, valamint a Silver Sable és Black Cat is. 

Ha valaki esetleg nem ismerné a szóban forgó karaktert, álljon itt ismertetőként róla a Marvel Magyarország leírása: "Michael Morbius elismert Nobel-díjas tudós volt, aki egy halálos vérbetegségben szenvedett. Végül kidolgozott egy eljárást, mely reményei szerint képes lett volna megmenteni az életét. Az eljárás mellékhatásaként azonban a vámpírokéhoz hasonló tulajdonságokra tett szert (hatalmas erő, gyorsaság és a repülés képessége), illetve csillapíthatatlan vérszomj lett rajta úrrá. Eredetileg gyakran összetűzésbe keveredett Pókemberrel és az X-Mennel is, később viszont megígérte, hogy bűnözők véréből fog táplálkozni, míg meg nem találják a gyógymódot betegségére."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.