Hirdetés

A Russo testvérek örömmel készítenék el a Titkos háború adaptációját is

|

De vajon lesz-e belőle valami a Marvelnél?

Hirdetés

Továbbra is homály fedi Kevin Feige és a Marvel terveit, hogy merre is tart jelenleg a Marvel Filmes Univerzum, mi az az új nagy történetszál, amely a következő néhány fázis gerincét képezi majd. Amíg ennek a leleplezésére várunk (könnyen lehet, hogy már a jövő heti Comic Conon megtörténik ez), addig csak az olyan pletykákra és mondatokra hagyatkozhatunk, mint amit a Russo testvérek ejtettek el a Titkos háborúval kapcsolatban.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo rendezőpáros nemrég a Netflixre hamarosan debütáló A szürke ember promótálásán vettek részt, ahol a Deadline-nak elmondták: ha valaha is újra a Marvel Filmes Univerzumban dolgoznának, akkor csakis ezt a kultikus és közkedvelt történetszálat szeretnék összehozni. A Russo testvérek viszont azt is hozzátették, hogy monumentális erőfeszítésre lenne szükség ahhoz, hogy a Titkos háború méltó adaptációját összehozzák.

Ugyanazt tudjuk mondani, mint eddig: a Marvel iránti szeretetünk azokon a képregényeken alapszik, amelyeket gyerekként olvastunk, és amelyekbe beleszerettünk. Az egyetlen sorozat, amit igazán imádtunk pedig A titkos háború volt. Hihetetlenül ambiciózus az egész, nagyobb lenne, mint a Végtelen háború és a Végjáték volt. Egy hatalmas vállalkozás, és azt a két Bosszúállók filmet tényleg rettentő nehéz volt elkészíteni. Szóval, ha megpróbáljuk elképzelni, hogy csinálunk még két olyan filmet, ami ráadásul még nagyobb, mint az a kettő volt, akkor bizony aludnánk még rá egyet, mielőtt döntenénk.

A Jim Shooter által írt képregény (angolul Marvel Super Heroes Secret Wars, röviden Secret Wars; idehaza Marvel szuperhősök titkos háborúja 1-2. részként jelent meg) 12 köteten keresztül futott 1984 és 1985 között. A történet az első crossover esemény volt a Marvel Comics történetében, melyben a Marvel leghíresebb hősei és gonosztevői közül jó néhányat elrabol a Túlontúli nevű istenszerű entitás, és arra kényszerítik őket, hogy a Csatavilág bolygón harcoljanak egymással. A győztesek minden kívánságát teljesíti, a vesztesekre viszont a biztos halál vár.

A Russo testvérek talán az egész MFU legbefolyásosabb filmkészítői (nekik köszönhetjük az Amerika Kapitány: A tél katonáját, a Polgárháborút, és a már említett két Bosszúállók-filmet is), és mindannyian izgatottan várjuk a tényt, hogy tényleg visszatérjenek egy újabb hatalmas crossover eseményre. Mert a jelek szerint a Russo testvérek is elgondolkodtak már az ötleten. Meglátjuk, összejön-e végül.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.