Hirdetés

Nem akárki csatlakozott a Sony Kraven, a vadász filmjéhez

|

Nagy névvel bővült a csapat.

Hirdetés

Oscar-díjas színész érkezett a Sony Pókverzumába. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis Russell Crowe csatlakozott Aaron Taylor-Johnsonhoz, aki tavaly több éves szerződést írt alá a stúdióval az antihős Kraven, a vadász megformálására, akinek az önálló filmje jövőre érkezik a mozikba a tervek szerint.

Hirdetés

A történet részleteit - beleértve Crowe szerepét is - egyelőre nem árulta el a Sony, de a hírek szerint Kraven családtagjai közül alakíthat valakit. A karakter önálló filmjét egyébként az Oscarra is jelölt J.C. Chandor rendezi majd, míg a forgatókönyvet A védelmező-filmek írója, Richard Wenk szerzi, a forgatás pedig a hírek szerint már ebben a hónapban kezdetét is veszi.

A Kraven egyike a számos jövőben érkező projektnek, amivel a Sony a saját szuperhős univerzumát igyekszik bővíteni. Hosszú idő után áprilisban végre befut a Morbius Jared Leto főszereplésével, miközben elkezdődött egy Madame Web film fejlesztése is Dakota Johnson főszereplésével. 

A Kraven, a vadász 2023. január 13-án debütál a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.