Hirdetés

Paul Rudd szerint nem biztos, hogy elkészül A Hangya 3

|

A színész egy interjúban mondta el kétségeit a tervezett filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy se A Hangya, se a folytatása, A Hangya és a Darázs nem aratott nagy sikert a pénztáraknál a többi Marvel mozihoz képest, a nézők mégis szerették és a szívükbe zárták az esetlen Scott Lang bohóckodásait, ballépéseit (na meg persze a mindig csodás Evangline Lilly-t is). Viszont bármennyire is evidensnek tűnt, hogy trilógiává érik a Hangya, a legutóbbi híresztelések alapján - amit maga a főszereplő, Paul Rudd mondott - lehetséges, hogy mégsem fog elkészülni.

Hirdetés

Elsősorban a bevételi adat volt a ludas a folytatás kétségének felmerülésében, kisebb részben pedig a rendező kérdése. Kevesen tudják, de a Thor Ragnarök vagy a Vademberek hajszája új-zélandi rendezője, Taika Waititi készített egy hihetetlenül menő és szórakoztató Pepsi reklámot magával Rudd-dal és A Hangya egyik mellékszereplőjével, Michael Penával. A srácok nagyon jól érezték magukat a forgatáson, így joggal merült fel a kérdés, hogy Waititi miért nem ugrik be Peyton Reed helyére, aki az első két részt dirigálta. Erre persze nagyon kevés az esély, sőt nem is kezdtek bele a tárgyalásokba a rendezővel, csak egy újabb fejfájásként került be a képbe - amellett hogy a főszereplő máig kitart Reed mellett.

Maga Rudd pedig a következőket nyilatkozta a legutóbbi interjújában az esetleges folytatás kapcsán, ahol is külön a rajongókhoz szólt az esetet illetően:

"[Hogy lesz-e harmadik rész,] fogalmam sincs. Nektek kell szólni a fejeseknek, és elindítani egy kampányt, hogy rábólintsanak."

Az ügy pedig azóta is lóg a levegőben, nem tudunk semmi biztosat állítani ezzel kapcsolatban. Mi kifejezetten örülnénk egy záró harmadik résznek, hiszen a kettőben megismert Janet Van Dyne karakterét (a színészlegenda Michelle Pfeiffer alakításban) tüzetesebben is megismernénk. Ti hogy vagytok vele? Megnéznétek egy harmadik részt is A Hangyából?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.