Hirdetés

Nem lesz 5. évad a Young Justice-ből

|

Most egy animációs sorozat kapott kaszát.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery jelenlegi átszervezése újabb áldozatott szedett. A főleg DC-s címeket, világot érintő változások már eddig is hoztak drasztikus lépéseket (a Batgirl elkaszálása, streaminges premierek változtatása, és az HBO Max-Discovery+ streaming szolgáltatók összeolvadása), most pedig újabb címet ért utol a végzet: a hírek szerint a Young Justice animációs sorozathoz sem készül több évad, így a nemrég véget ért negyedik lesz az utolsó.

Hirdetés

A szomorú hírt a TV Lines hozta le, akik bennfentes forrásokra hivatkozva megtudták, hogy az HBO Max nem kért be folytatást a Phantoms alcímet kapó negyedik etaphoz, ebben pedig a már júniusban meghozott döntés óta nem történt változás.

A Young Justice (idehaza Az igazság ifjú ligája címen ismerhető) széria még a Cartoon Networkön indult útjára 2010-ben, amely hamar kultikussá vált. Két évad után azonban mégis kaszát kapott, hogy aztán az induló DC Universe keretén belül feltámadjon. Így kaptuk meg a harmadik évadot 2019-ben (6 évvel a kasza után) Young Justice: Outsiders alcímen, amit követett a már említett negyedik szezon is Young Justice: Phantoms alcím alatt, ami most júniusban finálézott - úgy tűnik utoljára.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.