Hirdetés

Nem Starro lesz Az Öngyilkos Osztag egyetlen főgonosza

|

Meglepetésre számíthatunk?

Hirdetés

Márciusban futott be a James Gunn-féle Az Öngyilkos Osztag első előzetese, amely a korábbi híreket igazolva valóban egy elborult öngyilkos kalandnak ígérkezik. És bár a történetről nem igazán tudtunk meg sok mindent, annyi kiderült, hogy az Osztagnak ezúttal egy földönkívüli csillaggal, Starróval kell majd felvennie a harcot. Azonban könnyen meglehet, hogy nem ő lesz az egyedüli főgonosz a film során.

Hirdetés

Legalábbis erről beszélt a rendező Gunn nemrég a Den of Geekkel készült interjú során, amelyben elmondta, hogy annak ellenére, hogy Starro tökéletesen illik a film cselekményébe, nem ő lesz az egyedüli ellenlábas. Ennél többet azonban ő sem akart elárulni, hogy maradjon meglepetés a premierre is, de tekintettel arra, hogy Starro tudat-irányító erővel is rendelkezik, gyakorlatilag bárkiből lehet majd főgonosz a film során, hacsak nem egy eddig még titkolt karakter lesz az a bizonyos valaki. 

A The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag 2021. augusztus 6-án érkezik a mozikba és az HBO Maxra egyaránt, melyben főszerepben feltűnik Margot Robbie (Harley Quinn), Idris Elba (Bloodsport), John Cena (Peacemaker), Joel Kinnaman (Rick Flag), Pete Davidson (Blackguard), David Dastmalchian (Polka-Dot Man), Jai Courtney (Captain Boomerang) és még sokan mások, akikről bővebben itt olvashattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.