Hirdetés

Népszerű karakterekkel érkezik az új animációs Star Wars sorozat

|

Izgalmas projekt került leleplezésre a Star Wars Celebration során.

Hirdetés

Az Obi-Wan sorozat premierjének hetére időzítette a Star Wars Celebration rendezvényét a Disney, amely során rengeteg új információt kaptunk az előttünk álló időszak projektjeiről. Volt itt Andor-előzetes, The Mandalorian 3. évad premier, egy teljesen új projekt, de ezek közül is talán kiemelkedik a Star Wars: Tales of the Jedi címre keresztelt sorozat, amely népszerű karaktereket állít majd középpontba.

Hirdetés

A hat részesre tervezett alkotás egy animációs antológiasorozat lesz, amely nemcsak Ahsoka és Dooku gróf történeteit meséli el életük különböző szakaszaiban, hanem Qui-Gon Jinnt is visszahozza egy rövid időre, méghozzá ismét Liam Neeson képében - pontosabban hangján.

A sorozat három részt szentel majd Ahsokára, és három részt Dooku gróf történetére. Ahsoka epizódjai az egész életét lefedik majd, és bepillantást engednek a gyermekkorába, Anakin Skywalkerrel eltöltött éveibe a klónok háborúja idején, valamint a 66-os parancs utáni időszakba, amikor is egy inkvizítorral kellett megküzdenie.

Dooku gróf részei is hasonló formátumúak lesznek, és abba a korszakába utazhatunk el, amikor még Jedi volt, mielőtt átállt volna a sötét oldalra. Az ő története során tűnik fel valamikor Liam Neeson Qui-Gonként, sőt, még a Jedi fiatalabb énje is szerepelni fog, akinek a színész fia, Michael Neeson kölcsönzi a hangját. Vagyis vélhetőleg azt az időszakot is láthatjuk majd, amikor Qui-Gon Dooku Padawanjaként tanulta az erő és a fénykard használatát.

A Star Wars: Tales of the Jedi már idén ősszel megérkezik a Disney+ kínálatába.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.