Hirdetés

Neve Campbell kivárja a Sikoly 6 szkriptjét

|

A színésznő elárulta, hogy felkeresték a visszatérést illetően, de még nem kötelezte el magát a projekthez.

Hirdetés

Mióta bejelentésre került a Sikoly 6, melyet várhatóan még idén nyáron elkezdenek forgatni, Courteney Cox már jelezte, hogy szívesen visszatérne egy hatodik felvonásra. Ezúttal pedig a franchise húzóneve, Neve Campbell, azaz Sidney Prescott is megszólalt, hányadán is áll a visszatéréssel kapcsolatban.

Hirdetés

Campbell a következőket mondta: 

"Felvették a kapcsolatot velem. Még egyelőre nincs forgatókönyv. Azt mondták, hogy hamarosan küldenek egy vázlatot. Igazából tegnap kellett volna felhívnom egy producert, mivel beszélni szeretett volna velem, hogy mégis mi a helyzet a projekttel. Tudjátok, majd meglátjuk. Elolvasom a forgatókönyvet, és meglátjuk, milyennek érzem."

Bár elsőre mintha vonakodó választ kaptunk volna Campbelltől, azt azért érdemes hozzátenni, hogy annak idején a 2022-es Sikoly előtt is hasonló kijelentéseket tett, aztán mindenki tudja, hogy mi lett annak a kimenetele. Elég furcsa lenne egy Sikoly filmet elképzelni Campbell nélkül, ugyanakkor a legújabb film megalapozta azt az irányt, amivel Prescott karaktere nélkül is működképesek lehetnének a franchise soron következő darabjai.

Ti örülnétek Campbellnek a Sikoly 6-ban? Vagy egyáltalán a Sikoly 6-nak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.