Hirdetés

A Marvel ötödik fázisában jöhet a Deadpool 3?

|

Ryan Reynolds utalt rá, hogy mikor számíthatunk a következő Deadpool filmre.

Hirdetés

Miután a Disney felvásárolta a Foxot, a vezetőség hamarjában tájékoztatta a Deadpool-rajongókat afelől, hogy nem kell aggódniuk a franchise jövője miatt. Ennél konkrétabb infókat azonban sajnos nem hallhattunk idáig a Deadpool 3-ról, csupán annyit, hogy valamikor biztosan el fog készülni. Most végre valami kézzelfoghatóbbat is megtudtunk a szószátyár antihős jövőjéről, méghozzá a karaktert megformáló Ryan Reynoldstól, aki egy fontos évforduló alkalmával posztolt az Instagramon.

Hirdetés

Öt évvel ezelőtt történt ugyanis az az ominózus eset, mikor egy ismeretlen forrás kiszivárogtatta a Deadpool tesztvideóját a Comic-Con alatt. Az internet azonnal beleszeretett a viccesen szókimondó és különösen véres felvételbe, amelynek megtekintése után egy emberként követelték a stúdiótól a teljes filmet. Sokat nem is kellett rá várni, 2016-ban megérkezett a Deadpool, ami korhatár-besorolásán belül sorra döntötte a rekordokat és remek befektetésnek bizonyult.

A sorsdöntő szivárogtatást megünnepelvén Reynolds közzétett egy képet arról a tábláról, ami a tettes kilétét hivatott megfejteni. Miután elidőzünk egy picit ezen a humoros összeesküvés-elméleten, amiben többek között Betty White, Hugh Jackman, Tim Miller és még Blake Lively is feltűnnek gyanúsítottként, érdemes Reynolds kommentárjára is vetni egy pillantást.

"Elérkezett a nyomozás 5. éve, vagy ahogyan én hívom, az '5. Fázis'."

A Marvel Studios nemrég fedte fel a negyedik fázis filmjeit és sorozatait, amelyeket 2020 és 2021 között kapunk meg. A bejelentéseket követően Kevin Feige röviden utalt arra, hogy már dolgoznak a Fantasztikus Négyes és a mutánsok integrálásán a filmes univerzumba. Utóbbiba természetesen Deadpool is beletartozik, akit nagyon úgy fest, hogy az ötödik fázis során láthatunk viszont. Addigra bőven időszerű is lesz, hiszen a Deadpool 2. 2018-ban került mozikba.

Reynolds posztja egy utolsó kérdést még felvet. A táblán Taika Waititi portréja is látható, ami azért furcsa, mert neki nem volt köze az eddigi Deadpool-filmekhez. Lehetséges, hogy ő rendezze a Deadpool 3-at? A Thor: Ragnarök után egyértelműen jó kapcsolat alakult ki az új-zélandi rendező és a Marvel között, hiszen a frissen bejelentett Thor: Love and Thundert is ő készítheti el. Waititi stílusa tökéletesen illeszkedik Deadpool karakteréhez, ráadásul a rendező korábban már elmondta, hogy szívesen dolgozna egy Deadpool filmen. A rendezésen kívül színészként is könnyen el tudnánk képzelni őt a Deadpool 3-ban, hiszen a kamerák előtt sem éppen lámpalázas. És ha már lámpák, a Zöld Lámpásban játszott is együtt Reynoldsszal, ami a Deadpool franchise lassan nélkülözhetetlen boxzsákja lesz. Legyen bárhogy is, mi már ki vagyunk éhezve a következő Deadpool filmre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.