Hirdetés

Nicolas Cage egy vodkaimádó sárkány hangja lesz a Paramount+ sorozatában

|

A Highfire eredetileg az Amazon Prime-on debütált volna.

Hirdetés

Nicolas Cage újfajta reneszánszát éli (elég a Pigre vagy az A szitokszavak történetére gondolni), aminek közelmúltbeli megkoronázása egyértelműen A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című alkotás volt. A színész persze nem áll le: hamarosan Drakulaként láthatjuk viszont a Renfieldben, és emellett szinkronszínésznek is beugrik a Paramount+ sorozatában, a Highfire-ben.

Hirdetés

A széria története Eoin Colfer regényén alapszik, akinek egyébként az Artemis Fowl könyveket is köszönhetjük. A Highfire-ben, melyet eredetileg az Amazon Prime akart adaptálni, a címszereplő sárkány egykor a világ ura volt, manapság azonban csak vodkát iszik és éli az önfeledt mindennapokat Louisiana állam mocsaras vidékén. Egy nap egy Squib nevű tinivel hozza őt össze a sors, aki a helyi maffia elől menekül, Highfire pedig kénytelen-kelletlen, de a fiú segítségére kel.

Premierdátummal egyelőre nem bír a projekt, amit bennfentesek a Törvény nevében és az Elliott, a sárkány keverékeként jellemeznek.

Szerintetek Cage jó szinkronhangja lesz egy vodkaimádó sárkánynak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.