Hirdetés

Nicolas Cage nyitott lenne az Ál/Arc folytatására

|

De vajon lesz-e valami a projektből?

Hirdetés

Továbbra sem tudni, mi a helyzet az Ál/Arc esetleges folytatásával. Egy biztos: tavaly március óta kering a levegőben a projekt, amely már rendezőt (Adam Wingard - Godzilla Kong ellen) és forgatókönyvírót (Simon Barrett, az eredeti film forgatókönyvírója) is találtak hozzá. És ugyan főszereplőkről egy szó sem esett a film bejelentése óta, könnyen meglehet, hogy akár még Nicolas Cage is visszatérhet benne.

Hirdetés

A ComicBook-nak nemrég lehetősége nyílt leülni beszélgetni Cage-dzsel közelgő filmje, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya kapcsán, amelynek során szóba kerültek a régi nagy sikerei, amelyek hozzásegítették őt a hírnévhez. Ekkor tették fel neki a kérdést, hogy van-e olyan projekt, amihez visszatérne egy folytatás erejéig. A színész pedig ezt mondta:

Beszélhetek az Ál/Arc folytatásáról, mert volt pár telefonhívásom Neal Moritz-cal mostanában, akivel nagyon élveztem együtt dolgozni az első filmen. Ő egyike az igazán nagyszerű hollywoodi producereknek. Szóval, hívtak már párszor onnan. A másik hasonló projekt, amihez szívesen visszatértem volna, az A nemzet aranya-franchise, de annál most egy sorozatot helyeztek előtérbe. Sok sikert is kívánok nekik ebben. De talán az Ál/Arc... talán.

Ti örülnétek Cage visszatérésének? Egyáltalán, kell nekünk egy új Ál/Arc film?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.