Hirdetés

Női rebootot kaphat A Maszk

|

Az eredeti képregény alkotója női főszereplővel képzelné el az új filmet, és van is egy jó ötlete rá, hogy ki lehetne az.

Hirdetés

Továbbra sem lankad Hollywoodban a női rebootolás folyamata, ezek után is záporozni fognak a dupla X kromoszómájú főszereplővel készült újragondolások - persze ezeknek mi isszuk meg a levét, hiszen ahelyett, hogy eredeti, minőségi ötletek születnének, jobbnál jobb filmek ismertségét teszik tönkre ezzel az egésszel. A 2016-os Szellemírtók nem kifejezetten nyerte el a tetszésünket, de tudtak ennél még lejjebb is menni minőségileg a 2018-as Ocean's 8 - Az évszázad átverésével. Az új Terminátorról vagy éppen a pletykált női Csúcsformábanról pedig még nem is beszéltünk.

Hirdetés

Viszont nagyon úgy fest a dolog, hogy Jim Carrey karrierjének egyik legmeghatározóbb filmjét, az 1994-ben debütált A Maszkot rebootolni fogják, méghozzá női főszereplővel. Ezt maga a film alapján készült képregény kitalálója, Mike Richardson mondta a legutóbbi Forbes-nak interjújában a Deadpool-filmek sikerére alapozva az újragondolást. Szerinte ez az alapötlet (egy esetlen bankár talál egy zöld maszkot, amit ha felvesz, szuperképességek kerülnek hatalmába) manapság újra reneszánszát éli, így hamar körvonalazódott benne a reboot ötlete - csak éppen az új trendeknek megfelelően, női főszereplővel. Richardson ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

"Egy igazán jó kondiban lévő humoristát látnék újra szívesen (ebben a szerepben). És tudom is, hogy ki lenne az, de nem fogom még felfedni a nevét. Előtte még meg kell győznünk őt, szóval meglátjuk… El sem tudjátok képzelni, mi vár majd rátok a jövőben. Jó pár ötletünk van."

Igazság szerint mi el se tudjuk képzelni, ki lenne a "tökéletes" színész erre a feladatra, hiszen Jim Carrey volt az alfa és az omega is ebben a témában. Ahogy Richardson mondta, nincs még leszerződött aktor, de nem lennénk nagyon meglepve, ha végül Melissa McCarthy vagy Kate McKinnon lenne a befutó. (A rebootokhoz visszatérve, mi nagyon szívesen megnéznénk egy Magic Mike vagy egy Túl a barátságon újrázást női főszereplőkkel, viszont ezekből meg pont nem akarnak filmet készíteni.)

Ti örülnétek egy női Maszk rebootnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.