Hirdetés

Nolan szerint John David Washington kitűnő választás lenne Zöld Lámpás szerepére

|

Szerintünk is!

Hirdetés

A Warner és a DC a régóta halogatott Green Lantern Corps elkészítéséről sem tett le végérvényesen, amit a Flash-szólófilm előrehaladása után talán képesek is vagyunk elhinni. Ezzel párhuzamosan készül a Zöld Lámpás-sorozat is az HBO Maxre, szóval amennyiben minden a tervezetten alakul, hamarosan visszatérhet a karakter, méghozzá dupla dózisban - és Christopher Nolan elmondta, ő kit látna szívesen a készülő produkciók valamelyikében.

Hirdetés

A Geeks of Color a Tenet rendezőjével és főszereplőjével, azaz Christopher Nolannel és John David Washingtonnal beszélgetett, és az interjú végén feldobta azt a kérdést, miszerint a páros benne lenne-e egy Zöld Lámpás-filmben. A színész hamar rövidre zárta a témát egy "őt kérdezd" válasszal, mire a Sötét Lovag-trilógia készítője a következőt felelte:

Úgy gondolom, hogy a DC-s napjaimnak már vége. Ugyanakkor [John David Washington Zöld Lámpásként] kitűnő választás lenne, szóval az én szavazatomat megnyerte.

Nolan tehát Batman után nem venne kezelésbe további szuperhősöket, a Tenetből és a Csuklyások - BlacKkKlansmanből ismert Washington azonban a napokban elárulta, hogy egy képregényfilmes szerepre sem feltétlenül mondana nemet, mindazonáltal egyelőre sem a Marvel, sem a DC nem kereste meg ilyen lehetőséggel. A BossLogic nevű művész egy korábbi munkájában már elképzelte a színészt a John Stewart-féle Zöld Lámpásként, de ha végül nem nála landolna a karakter, ti milyen képregényhősként látnátok szívesen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.