Hirdetés

Norman Reedus Szellemlovas szeretne lenni

|

A The Walking Dead Darylje nagyon lelkes az ötletet illetően.

Hirdetés

A többség számára a The Walking Dead Daryl-jeként ismert Norman Reedus olykor-olykor szeret kilépni a sorozat bűvköréből. Most éppen a saját showját, a Ride With Norman Reedust reklámozza, és egy interjúban kiderült, hogy egy másik képregényhőst is szívesen eljátszana. Amikor felröppent a téma, Reedus elárulta, hogy a Szellemlovas bőrébe is szívesen belebújna.

Hirdetés

Amikor arról kérdezték, hogy mit szólna Johnny Blaze szerepéhez, így reagált:

Ez az. Hatalmas lenne. Lángokban álló koponya lenne a fejem helyén, meg ilyenek? Basszus, én kész lennék.

Gyors és lényegre törő választ adott. Azt is hozzátette, hogy Nicolas Cage verzióját is szerette. Cage még abban az időben alakította a Szellemlovas karakterét, mikor a Marvelnek még nem volt olyan nagy kikötése, hogy egyes hollywoodi stúdiók hogyan alkossák meg képregényeinek karaktereit, így aztán inkább hírhedt, mint híres lett a két Szellemlovas film. Ennek fényében senkit sem lepne meg, ha a Marvel stúdió kijelentené, hogy rebootolnák a filmet a saját szájuk íze szerint.

Reedus motorimádata - amit az új műsora is megmutat majd - elég jó portfóliót jelenthetne neki a szerepre. Ez persze még nem téma, hiszen a reboot is egyelőre még a találgatás szintjén mozog.

Ki látná szívesen Reedust lángoló koponyával száguldozni a motorján? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.