Hirdetés

Puliwood rajt, The Walking Dead vég és Nic Cage harca - mi történt a héten?

|

Ez a vadonatúj filmes oldalunk, a Puliwood elindulásának első hete, amit azzal szeretnénk megünnepelni, hogy összegezzük a hét legjobb, legérdekesebb és legrosszabb eseményeit.

Hirdetés

Május 16-án, hétfő este rajtolt el a CineStar utódjaként és a GameStar társoldalaként a Puliwood, amely bár még továbbra is csiszolgatás, fejlesztés alatt áll, már így is szeretettel várunk tieteket rajta napról-napra, beleértve a Facebook oldalunkat is. 

Hirdetés

Mivel hetente temérdek hír érkezik és sokan talán lemaradnak emiatt néhány érdekes cikkről, ezért arra gondoltunk, hogy hetente egyszer jelentkezünk egy rovattal, a "Mi történt ha..." cíművel, amelyben - a GameStaréhoz hasonlóan - összegezzük az elmúlt hét eseményeit, persze csak akkor, ha van rá igény. Addig is, kezdjünk mellbedobással!

Mutánsok mindenütt

Az X-Men: Apokalipszis premierre kerülésével el is dőlt, hogy ez a hét a mutánsok jegyében fog telni és így is lett. Íróink billentyűzeteiket nem kímélve számoltak be olyan érdekességekről Bryan Singer filmjével kapcsolatban, mint a szinkronhangok listája, az Apokalipszisig vezető események, a 10 mutáns, akit még nem láttunk a vásznon, a legjobb jelenetek és mutánsuniverzum rangsorolása, de természetesen elmeséltük azt is a kritikánkban, hogy mi milyennek láttuk a film minőségét, ami igencsak megosztó lett külföldön és hazánkban egyaránt a kritikusok, valamint a nézők esetében is. 

Sebaj, Jennifer Lawrence nyilatkozata, Patrick Stewart visszatérése és az X-Menek összecsapása a Bosszúállókkal azért helyre rakták a lelki egyensúlyunkat. 

Xérialáz

Nem csak a mutánsoktól volt hangos a héten a világháló, hiszen a nagyobb tévécsatornák is ezekben a napokban jelentették be, hogy mikkel készülnek a 2016-os/2017-es évre: az NBC felhozatalát már ismertettük, hamarosan befut a többi ajánlónk is. Ízelítőként kóstoljatok bele a Halálos fegyver, az Orvlövész, az új Szökés, a Macgyver és a Kiképzés sorozatok trailereibe. 

Azonban sorozatfronton nem csak ennyi történt, érdemes a Sherlock 4. évadának castingját, a Mr. Robot második szezonjának trailerét, a Sólyomszem sorozat pletykát, a The Flash 3. évadának infóit, a Flash-Arrow-Legends of Tomorrow crossovert, az Outcast premiert, a pletykált Marvel-Netflix sorozatokat és Ewan McGregor csatlakozását a Fargo 3. évadához is bepróbálni. Azért nem volt semmi a Nicolas Cage arcát a Trónok harca szereplőire varázsoló poszt sem, valamint sokan feljajdultak, mikor Robert Kirkman a The Walking Dead végéről nyilatkozott. 

Ott nincs szükség utakra...

Persze a filmkedvelők élete nem csak játék és mese, így történt néhány megrázó esemény is a közelmúltban. A legfájóbb egy gyászhír volt, Rajhona Ádámé, akinek egy Vissza a jövőbe 3. Szinkron Kontrával állítottunk emléket, de megérintett minket Dagobert bácsi eredeti hangjának, Alan Youngnak az elhalálozása és Stan Lee visszavonulása is. 

Szuperhőslandolás

Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy eredetileg női gonosza lett volna a Vasember 3-nak, de ez a játékfigurák miatt nem valósulhatott meg, de az a gondolat is kissé ijesztő, hogy milyen lett volna az Amerika Kapitány: Polgárháború Pókember nélkül. A Marvelnek azért így sincs oka panaszra, hiszen a Filmes Univerzuma átlépte a 10 milliárd dolláros bevételt és a Thor: Ragnarokhoz is olyan stábot rántottak össze, amitől mind a tíz ujjunkat megnyaljuk. A Deadpool 2 háza táján is zajlanak az események, legutóbb éppen Pokolfajzat megtestesítője jelentkezett be Kábel szerepéért. 

Eközben a DC-nél is alakulnak a dolgok: a legfontosabb változás, hogy Geoff Johns átveszi az irányítást a DC Filmes Univerzum felett, de nagyon érdekes Harley Quinn saját filmjének pletykája is. 

Futottak még

Rengeteg minden történt még az elmúlt hét során, például Channing Tatum feltűnése a Kingsman: The Golden Circle forgatásán, a Zsivány Egyes részleteinek kiszivárgása, a Mycroft Holmes képregénysorozat bejelentése, a Sherlock Holmes 3 forgatásának információi vagy éppen a Halálos iramban 8 főgonoszának bemutatkozása.

A felsorolást addig folytathatnánk, amíg el nem jutunk a következő ilyen cikkig, szóval maradjunk annyiban, hogy mi megálljt parancsolunk a linkek záporozásának, ti pedig elmesélitek, hogy mi volt a kedvenc híretek eddig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.