Hirdetés

Érkezik a Notre Dame-i toronyőr élőszereplős változata

|

Egy újabb rajzfilm kapja meg a maga élőszereplős verzióját.

Hirdetés

Újabb Disney-klasszikus fog megelevenedni a filmvásznakon a közeljövőben, hiszen az idén érkező Dumbo, Az oroszlánkirály és az Aladdin, valamint a már korábban zöld utat kapott Susi és Tekergő, Mulan és A kishableány után a stúdió bejelentette, hogy a Notre Dame-i toronyőr is megkapja a saját élőszereplős változatát.

Hirdetés

A hírt a Deadline hozta le elsőként, melyből kiderült, hogy a Victor Hugo regényéből adaptált rajzfilm új feldolgozásának producere Josh Gad lesz, aki a Jégvarázsban volt Olaf hangja, valamint az élőszereplős A szépség és a szörnyetegben alakította Gaston hű csatlósát, LeFou-t. A sztoriért a Tony-díjas David Henry Hwang (Pillangó úrfi) felel majd, a zenét pedig az eredeti rajzfilm zeneszerzői, Alan Menken és Stephen Schwartz szerzik.

A rendező és a szereplők kilétéről azonban még nem hullt le a lepel, így nem tudjuk, hogy ki kelti életre Quasimodót, azonban a pletykák már arról szólnak, hogy Gad a producerik feladatok mellett ezt a szerepet is betöltené.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.