Hirdetés

Élőszereplős film készül a Susi és Tekergőből

|

Előbb-utóbb minden klasszikus Disney mese vissza fog térni a vászonra, beleértve az 1955-ös kutyás kalandot, a Susi és Tekergőt is. Már azt is tudjuk, hogy ki fogja rendezni.

Hirdetés

Az oroszlánkirály, Mulan, Dumbó, Aladdin, A kis hableány... ez csak néhány projekt azok közül, amiket a Disney berendelt, de nincs kétségünk afelől, hogy minden tulajdonában lévő mesét a vászonra fog küldeni, hogy a legújabb generációkat is elvarázsolhassa történeteivel (és egyúttal szép kis bevételekre tegyenek szert).

Hirdetés

A The Hollywood Reporter szerint a legújabb adaptáció, aminek zöld utat adtak, az az 1955-ös Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) feldolgozása, amely élőszereplős és CGI elemeket egyaránt tartalmaz majd, ebben pedig jól fog jönni a projekt élére kinézett rendező tapasztalata. A THR úgy tudja, hogy Charlie Bean a Disney kiválasztottja erre a pozícióra, aki A LEGO Ninjago Film társrendezője volt, valamint olyan animációs sorozatokon is dolgozott eddigi pályafutása során, mint a TRON: Uprising, a Robotboy, a Dexter laboratóriuma, a Pöttöm kalandok, a Timon és Pumbaa és a The Ren & Stimpy Show. A forgatókönyvet Andrew Bujalski (Kölcsönös megbecsülés, Méhviasz, Funny Ha Ha) írta.

Az első részletek alapján az élőszereplős Susi és Tekergő a Disney 2019-ben elrajtoló digitális szolgáltatására készül exkluzívan. Ebből is látszik, hogy a vállalat milyen komolyan veszi a platformra való tartalomgyártást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.