Hirdetés

Ők már biztosan feltűnnek az Avatar folytatásokban

|

Összegyűjtöttük az összes eddig megerősített fontosabb szereplőt és karaktert, akik benne lesznek a következő részekben.

Hirdetés

Rengeteg huzavona, tologatás és különböző problémák után azért szép lassan csak összeállni látszanak az Avatar-folytatások, hiszen a második rész forgatása már véget ért, és a harmadik résszel is elég jól állnak James Cameronék. És bár a premierek még mindig nagyon messze vannak (a második rész leghamarabb 2022 decemberében debütálhat), a szereplőkről és a karakterekről már összegyűlt annyi információ, hogy ezt összegyűjtsük nektek egy cikkben is, amelynek forrásaként többek között az amerikai IGN gyűjtőcikke szolgált. 

Hirdetés

Sam Worthington (Jake Sully)

Sully lesz továbbra is a film főszereplője. Jake immáron teljes értékű tagja a Na'viknak és az Omaticaya vezetője. De kénytelen lesz szembeszállni az új fenyegetésekkel, amikor az RDA visszatér Pandorára és a Polyphemus többi holdjára az ott rejlő nyersanyagok kiaknázása miatt.

Zoe Saldana (Neytiri)

A színésznő újfent magára ölti a képzett harcos és vadásznő szerepét, aki a folytatásban anyai szerepek elé is néz.

Carol Christine Hilaria "CCH" Pounder (Mo'at)

Visszatér Neytiri anyja és az Omaticaya törzs spirituális vezetője, Mo'at is.

Sigourney Weaver 

Jelenleg még rejtély övezi Weaver újbóli felbukkanását az Avatar 2-ben, hiszen az ő karaktere, Dr. Grace Augustine meghalt az első részben. Vagyis jelenleg még nem tudjuk, hogy a színésznő milyen szerepet játszik majd a folytatásban, bár lehetséges, hogy Jake-hez hasonlóan Grace-nek is van egy ikertestvére valahol a galaxisban.

Joel David Moore (Dr. Norm Spellman)

Ismét feltűnik majd az RDA egyik tudósa, Dr. Norm Spellman, aki az első részben a Na'vi-k oldalára állt a háborúban. Azt azonban még nem tudjuk, hogy vajon az emberi formájában bukkan majd fel, vagy Sully-hoz hasonlóan ő is végérvényesen Na'vi-ként él.

Dileep Rao (Dr. Max Patel)

Rao is visszatér az RDA tudósának szerepében, aki szintén a Na'vik oldalára állt az első részben. Valószínűleg ő is hátramaradt a Pandorán, de azt még nem tudni, hogy lesz-e saját avatarja, vagy továbbra is tudósként lesz csak jelen.

Stephen Lang (Miles Quaritch ezredes)

Egy újabb nagy kérdőjel, legalábbis ami a visszatérését jelenti, hiszen az első film főgonosza, Quaritch is felbukkan a folytatásokban annak ellenére, hogy meghalt az előző részben. A hírek szerint ráadásul mind a négy folytatás antagonistája ő lesz. Lang egy interjúban már elárulta korábban, hogy a forgatáson sokszor használt motion capture technológiát, szóval könnyen meglehet, hogy Na'vi formában tér vissza.

Matt Gerald (Lyle Wainfleet tizedes)

Quaritch mellett felbukkan az egyik zsoldoskatonája, Wainfleed is, aki szintén meghalt az előző rész végi nagy összecsapásban. 

Giovanni Ribisi (Parker Selfridge)

Nem maradhat ki a folytatásból Ribisi nem, aki az első részben a Pandora unobtanium-készletének kinyeréséért felelős ember volt. A film végén száműzték őt és az egész RDA csapatot a bolygóról, de ezt a nagy vállalat biztosan nem hagyja majd szó nélkül.

Az Avatar 2 számos gyermek és tinédzser színészt is magában foglal majd, akik a pandorai őslakosok fiatalabb generációját alakítják majd. Jamie Flatters, Britain Dalton és Trinity Bliss például Jake Sully és Neytiri gyermekeit (Neteyam, Lo'ak és Tuktirey) alakítják majd. Bailey Bass, Filip Geljo és Duane Evans Jr. a zátonyok között lakó Metkayina törzs vadászai lesznek. Jack Champion pedig egy Javier "Spider" Socorro nevű karaktert alakít majd, aki a Hell's Gate-ben született, és most a pandorai esőerdőben él.

És akkor most jöjjenek az új szereplők, mert hogy belőlük is lesz jó pár:

Kate Winslet (Ronal)

A színésznő a zátonyok között lakó Metkayina törzs egyik tagját, Ronalt alakítja majd. Ez lesz Winslet első motion capture-szerepe, amelyhez elengedhetetlen volt az a kritérium is, hogy jártas legyen a búvárkodásban is.

Oona Chaplin (Varnag)

A Trónok harcából, a Black Mirrorból és a Taboo-ból ismert színésznőt egy Varnag nevű, máig ismeretlen karakter megformálására nyerték meg. Szinte semmit nem tudunk róla, csak azt, hogy fontos szerepet szánnak neki az összes folytatásban.

Cliff Curtis (Tonowari)

A Fear the Walking Dead főszereplője a Tonowarit, a Metkayina törzs vezetőjét alakítja majd a folytatásban. 

Edie Falco (Ardmore tábornok)

A Maffiózókból ismert színésznő egy új gonoszt, Ardmore-t kelti majd életre. Ő lesz a vezetője az RDA friss csapatainak, akiknek a fő feladata Pandora újbóli megszállása lesz. 

Jermaine Clement (Dr. Ian Garvin)

A Hétköznapi vámpírokból és a Legion sorozatból ismert Clement egy Dr. Ian Garvin nevű emberi karaktert alakít majd, aki valószínűleg az egyik olyan kutató lesz, akit azért vettek fel, hogy segítse az RDA-t abban, hogy újra megvethessék lábukat a Pandorán. 

Brendan Cowell (Captain Mick Scoresby)

Cowell egy zsoldos tengerész szerepében tűnik majd fel, aki egy hadihajót vezényel. Minden bizonnyal az ő feladata lesz, hogy legyőzze a vízi Metkayina törzset. 

Michelle Yeoh (Dr. Karina Mogue)

A színésznő szintén az RDA által felbérelt tudóst alakít majd. 

David Thewlis

A Harry Potter-filmek Lupinja is feltűnik majd a filmekben, de szerepe még ismeretlen, így azt sem tudni, hogy embert vagy Na'vit alakít.

Vin Diesel

Bizony, a Család feje is szerepet kapott James Cameron filmjeiben, bár az ő szerepe sem tisztázott a mai napig, ahogy az sem, hogy mennyi részben tűnhet fel majd a karaktere.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.