Hirdetés

Omar Sy az HBO Maxra készíthet új történeteket

|

Exkluzív szerződést írt alá a francia színész és a Warner streamingplatformja.

Hirdetés

Omar Sy jó úton halad afelé, hogy Franciaországból hódítsa meg a világot. Az Életrevalók sztárja az elmúlt években egyre több és egyre prominensebb szerepekben tűnt fel, a tavalyi Lupin című sorozata a Netflixen pedig akkora siker lett, hogy már annak második évada érkezik idén nyáron - ez a Netflix jelenlegi körülményei ismeretében igen nagy szó.

Hirdetés

Sy tehetségére felfigyeltek a konkurens HBO Maxnál is, hogy aztán egy exkluzív, úgynevezett first-look szerződést kössenek vele. Ennek értelmében az HBO jogot formál arra, hogy elsőként csaphasson le Sy újabb történeteire, melyekből a színész elmondása alapján akad bőven, hiszen igazi univerzális történeteket akar gyártani a francia nyelvű afrikai országok, Franciaország és az Egyesült Államok számára. Már csak Sy nyilatkozata is egyértelművé teszi, hogy az HBO Max a francia nyelvű, eredeti tartalomgyártásra is rá akar gyúrni, hogy még kevesebb lépéselőnye maradjon a nemzetközi produkcióktól hemzsegő Netflixnek.

Nektek mi a kedvenc filmetek vagy sorozatotok Omar Sytól?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.