Hirdetés

Patty Jenkins és Chris Pine ősztől újra együtt forgat

|

A One Day She'll Darken minisorozat forgatókönyvét a rendezőnő férje, Sam Sheridan írta.

Hirdetés

Amíg a mozivilág továbbra is azt találgatja, hogy a 2019. decemberében érkező Wonder Woman 2-re vajon mikor ír alá Patty Jenkins és vajon visszatér-e benne Chris Pine Steve Trevorként, a páros nem tétlenkedik. A rendezőnő egy régóta dédelgetett szerelemprojektje, a One Day She'll Darken kapott zöld utat a TNT-től, amelyet egy hat részes minisorozat formájában fog megvalósítani. A pilotját és esetlegesen további részeket is ő maga fog rendezni. A történet egy valós személy, Fauna Hodel önéletrajzi könyvén alapszik, amelyet a rendezőnő férje, Sam Sheridan dolgozott át forgatókönyvvé.

Hirdetés

Fauna Hodelt csecsemőként tinédzser korú biológiai anyja egy nevadai kaszinóban otthagyta egy fekete wc-felügyelőnél. A fehér bőrű gyermek egy fekete családban nő fel, majd elkezd kutatni a múltja után. A baljós nyomok egy hírhedt hollywoodi nőgyógyászhoz, Dr. George Hodelhez vezetnek, aki a legendás Fekete Dália gyilkosság egyik fő gyanúsítottja volt. A bűntény, amelyben egy fiatal nő testét félbe vágva találták meg, a mai napig megoldatlan maradt a férfi titkárnőjének gyilkosságával együtt. 

Chris Pine a tengerészgyalogosból firkásszá és paparazzová avanzsált Jay Singletary komplex karakterét alakítja a sorozatban. A riporter már évekkel ezelőtt megbánta Hodelről írt sztoriját, de most esélyt lát bűntudatának enyhítésére, amely azonban morális dilemma elé állítja.

A premier dátuma egyelőre nem ismert, a tervek szerint most ősszel kezdenék a forgatást. Ez viszonylag sűrű beosztást jelent Chris Pine-nak, mivel most augusztusban kezdi forgatni a skótok egyik kedvenc királyáról szóló Outlaw Kinget a szintén vele újrázó David McKenzie-vel (Hell or High Water/A préri urai). A színészt legközelebb a Wet Hot American Summer új évadában láthatjuk augusztus 4-től a Netflixen, következő mozifilmje pedig a Disney égisze alatt az A Wrinkle In Time lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.