Hirdetés

Szavazz: szerinted kik fognak nyerni a 2018-as Oscaron?

|

Hamarosan kiderül, hogy a következő Oscar gálán mely filmek és filmesek fognak diadalmaskodni az egyes kategóriákban, viszont még mielőtt elrajtolna a show, még a ti segítségeteket kérjük: tippeljétek meg az Akadémia döntését!

Hirdetés

Elkezdhetnénk ugyan számolgatni, hogy kinek mennyi esélye van arra, hogy egy arany szoborral távozzon a március 5-én hajnalban megrendezésre kerülő 90. Oscar gáláról a jelöltek közül, de úgy éreztük, hogy ezúttal inkább a ti kezetekbe adjuk a döntés lehetőségét. 

Hirdetés

Arra kérünk titeket, hogy ne arra a jelöltre szavazzatok az alábbi kategóriákban, amiket szeretnétek, hogy nyerjen, hanem arra, amik szerintetek nyerni fognak. Vajon Gary Oldman behúzza végre a hőn áhított elismerést? Oscar-díjassá válik Guillermo del Toro? Frances McDormand elnyeri az Akadémia szívét a Három óriásplakáttal? Szavazzatok!

powered by Typeform

Válaszaitokat vasárnap délig várjuk, utána összegezzük a szavazatokat! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.