Hirdetés

Oscar Isaac lehet Solid Snake a Metal Gear Solid-filmben

|

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy sínen van Hideo Kojima és Jordan Vogt-Roberts közös mozija.

Hirdetés

A Metal Gear Solid-film kapcsán már lehetett hallani mindenféle hírt meg pletykát az utóbbi években, de hivatalos bejelentést sajnos még nem. Annyi már a kezdetektől biztos volt viszont, hogy a filmet nem a videojáték-sorozat atyja, Hideo Kojima rendezi, hanem egy közeli ismerőse és alkotótársa, Jordan Vogt-Roberts (a Kong: Koponya-sziget direktora). Ám a legfőbb kérdés a mai napig adott volt, miszerint a széria (egyik) főszereplőjét, a legendás katonát, Solid Snake-et melyik színész fogja alakítani. Többen találgatták Chris Evanst a Bosszúállók: Végtelen háborúban látott jelmeze és fizimiskája alapján, a minap viszont Oscar Isaac neve merült fel a szerep kapcsán.

Hirdetés

A Deadline erősítette meg és hozta le hírként is, hogy a Golden Globe-díjas színészt szemelték ki és leginkább őt érzik befutónak Snake szerepére. Ha mindez ténylegesen igaznak bizonyul, akkor Isaac karrierje még inkább felfelé fog ívelni, hiszen a Dűne mellett őt választották meg Holdlovagnak is a Marvel egyik készülő sorozatába. Mi egyelőre kissé szkeptikusak vagyunk ezzel a castinggal kapcsolatban, hiszen annak ellenére, hogy egy rendkívül tehetséges és sokoldalú színészről beszélünk, Solid Snake karaktere nem igazán passzol hozzá. De majd ez is elválik.

Ti mit gondoltok, jó választás lehet Oscar Isaac Snake-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.