Hirdetés

Pillanatok alatt elkapkodták a Doctor Strange 2 mozijegyeit Amerikában

|

Az elővételes jegyek és foglalások alapján nagyot fog menni az új Marvel-film a kasszáknál.

Hirdetés

Miután már csak alig egy hónap van hátra a Doctor Strange az őrület multiverzumában premierjéig, az Egyesült Államokban elkezdődtek a jegyelővételek és a foglalások az első vetítésekre, és hát Kevin Feige bandájának ismét van oka arra, hogy dörzsöljék a tenyerüket. Az amerikai jegyfoglaló portálon, a Fandangón ugyanis pikkpakk elkapkodták a rajongók az elővételes jegyeket, és a foglalások száma is meredek - a portál adatai alapján a Pókember: Nincs hazautat előzte meg utoljára ekkora előzetes lelkesedés, és mivel ez lesz az új Pókember utáni első Marvel-film, érthető is a rajongók aktivitása.

Hirdetés

A másik két nagyobb jegyértékesítő portál, az AMC és az Atom Tickets is hasonló felhasználói attitűdöt reflektál, és már olyan mozikról is tudunk, melyek kénytelenek voltak új vetítési időpontokat bepakolni a naptárba, hogy kiszolgálják a megnőtt keresletet.

A legelső Doctor Strange-film annak idején 677 milliót kapart össze világszerte, amit valószínűleg könnyedén meg fog ugrani a folytatás. Azonban még 2022 eddigi legnagyobb durranása, a Batman 700 milliós bevétele is eltörpülhet majd a Doctor Strange 2 bevételi mérlege mellett. A Marvelnél ismét nagyot húztak azzal, hogy a Nincs hazaút utánra időzítették a Legfőbb Varázsló új kalandját, bízva abban, hogy meglovagolhatják a decemberi film lendületét - és a fenti előzetes számok alapján úgy tűnik, hogy valóban jól osztottak és szoroztak.

Ti is előzetes jegyvételben gondolkodtok a Doctor Strange 2 kapcsán?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.