Hirdetés

Gwen Stacy is benne lehet a Pókember: Hazatérés folytatásában

|

Kiderült, hogy mikor kezdődhet a Pókember: Hazatérés 2019-re szánt folytatásának forgatása, valamint azt is megtudtuk, hogyan bukkanhat fel benne Peter nagy szerelme.

Hirdetés

Ahogy a Star Wars spin-offok esetében, úgy a Pókember: Hazatérés folytatásával kapcsolatban is sikerült megszereznie néhány információt az Omega Undergroundnak, noha semmi sem szavatolja azt, hogy az általuk megosztott részletek száz százalékig valósak. Érdemes fenntartásokkal kezelni, mindazonáltal érdekes dolgokat fedtek fel. 

Hirdetés

Ezúttal például arról számoltak be, hogy a Pókember: Hazatérés 2 forgatása jövő júniusban rajtolhat el, így hamarosan megtörténnek majd az első bejelentések a szereplőket illetően. Az egyikük valószínűleg Gwen Stacy lesz, aki Peter Parker talán legnagyobb szerelme volt a képregényekben és akit a vásznon láthattunk már  Emma Stone, illetve Bryce Dallas Howard előadásában is. Az Omega Underground ugyanis előkerítette egy meghallgatás felvételét, amelyen egy fiatal francia színésznőt Louna álnéven teszteltek a titokzatos szerepre. Feltételezések szerint Gwen a következő Pókember filmben külföldi cserediákként kerülhet Peter iskolájába, amely nem lenne túlságosan meglepő húzás a készítőktől, hiszen MJ (Zendaya), Ned (Jacob Batalon) és Flash Thompson (Tony Revolori) is alapos átalakításon estek át a képregényekhez képest. 

A felvételen látható egy tesztjelenet a lány és édesapja, George Stacy között is, ezek alapján pedig utóbbit továbbra is rendőrkapitányként láthatjuk majd megjelenni. A Pókember: Hazatérés folytatását 2019. július 5-re tűzte ki a Marvel, de előtte még láthatjuk majd a falmászót megküzdeni Thanosszal a hazánkba 2018. április 26-án érkező Bosszúállók: Végtelen háborúban

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.