Hirdetés

Pókember: Hazatérés - Új információkat árult el a rendező és a főszereplő

|

Ezúttal a film rendezője, Jon Watts, valamint a főszereplő Tom Holland mesélt a filmről.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés legújabb előzetese óta valósággal özönlenek a hírek a filmről. Először a Michael Keaton által megformált főgonoszról érkeztek biztató infók, ezután azonban egy elég aggasztó hír érkezett, mely szerint Pókember hazatérése a vártnál jóval hamarabb véget is érhet. Majd napvilágot látott, hogy a filmben fog debütálni a "feltakarító brigád" is. Most pedig egy, a The Hollywood Reporter munkatársa által készített interjúból kiderült, hogy mi a különbség a mostani és az előző Pókemberek között, valamint a high-tech kütyükről is esett egy-két szó.

Hirdetés

Először Tom Hollandet kérdezték arról, hogy miként írná le az ő általa megformált Peter Parkert, aki ezt válaszolta:

Különbözik az előző kettőtől. Leginkább az a kérdés foglalkoztatott, hogy mi történne akkor, ha egy 15 éves srác szupererőre tenne szert? Azt tudnám erre válaszolni, hogy ekkor érkezne el élete lehetősége. Habár főként a bűnüldözés lenne a fő dolga, rengeteg más klassz dolgot is csinálhat. Ezt igyekeztünk megfogni, hogy mennyire élvezi azt, hogy szuperképességei vannak. A legtöbb esetben ez teher lenne számára, de a mi esetünkben ennek pont az ellentéte igaz.

Ezután rátértek a teaser videóra, melyet az új trailer beharangozójaként tettek közzé. Ebben látható volt, amint a hálószövő mellkasi pókemblémája leválik, és egy kis drón lesz belőle:

Ez volt az egyik legszórakoztatóbb dolog az ötletelések során: Milyen extra dolgok lehetnének a ruhában? Készítettünk egy listát az összes dologról, amit Stark bele tudna építeni Peter ruhájába annak érdekében, hogy biztonságban legyen. Egy ponton pedig csak úgy eszünkbe jutott: "Mi lenne, ha ez a kis pók a mellkasán egyszer csak lemászna és elkezdene repülni?"

- árulta el Watts. Kiváncsian várjuk, milyen cuccokat rejthet még a ruha. A Pókember: Hazatérés 2017. július 6-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.