Hirdetés

A visszatérésről tárgyal a Pókember: Hazatérés rendezője

|

Jon Watts kezébe kerülhet a folytatás is.

Hirdetés

Miután sikeresen újraindították a Pókember franchise-t a Hazatéréssel, a Sony Pictures és a Marvel Studios máris tárgyalásokat folytat a filmet jegyző Jon Watts-szal a folytatás rendezéséért. Az információról a The Hollywood Reporter számolt be, és az időpont valóban nem korai, hiszen a Tom Holland főszereplésével érkező, egyelőre cím nélküli második rész bemutatója 2019. július 5-re van kitűzve, a munkálatok pedig jövő tavasszal vehetik kezdetüket.

Hirdetés

Amíg meg nem érkezett a mozikba első nagy költségvetésű produkciója, a Pókember: Hazatérés, addig Watts legismertebb munkája a 2015-ben bemutatott Rendőrautó volt Kevin Bacon-nel. A falmászó a legtöbb vélemény szerint nagyszerű kezekben van nála, hiszen remekül ötvözte első MCU-s kalandjánál a szuperhősös műfajt a John Hughes-féle tinifilmekkel, ezzel egy egészen újnak ható szórakozást biztosítva. A 117 millió dollárral nyitó adaptáció két hét alatt 468,3 millió dollárt gyűjtött világszerte.

A címszereplő Holland természetesen visszatér, mint Peter Parker, aki a tizedik után a soron következő osztályt járja majd a tervezett trilógia második darabjában. A Pókember 2 a Bosszúállók: Végtelen Háború és a Bosszúállók 4 után játszódik majd, hivatalos megerősítés szerint percekkel utóbbi után veszi majd fel a fonalat, hogy a stúdió leginkább földhözragadt hősének szemén keresztül éljük át az egész világot megrengető események utóhatásait.

Ti örülnétek, ha Watts ülne a folytatás rendezői székébe is? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.