Hirdetés

Pókember: Hazatérés - nem fog átmenni Vasember 4-be

|

Aki esetleg amiatt aggódott - vagy éppen abban reménykedett-, hogy Vasember kisajátítja majd magának a Pókember: Hazatérést és háttérbe szorítja Peter Parkert, az ne tegye.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés legutóbbi trailere kicsit több figyelmet fordított Pókember és Vasember, avagy Peter Parker (Tom Holland) és Tony Stark (Robert Downey Jr.) kvázi apa-fiú kapcsolatára, mint az eddigiek, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy néhányan hangot adjanak abbéli aggodalmaiknak, hogy a címmel ellentétben ez nem csak Pókember filmje lesz, hanem a zseni, milliárdos, playboy és emberbarát hős ellopja előle a show-t. 

Hirdetés

A film társproducere, Eric Carroll szerint azonban erről szó sincs, sőt elárulta a ScreenRant kérdésére, hogy Robert Downey Jr.-nak "talán öt vagy hat jelenete van összesen", vagyis a Pókember: Hazatérésből nem lesz Vasember 4 egy kis Pókemberrel megfűszerezve, épp fordítva. Holland hozzátette: 

"Az elején egyfajta apa-fia kapcsolatot fogunk köztük látni. Tony-nak ugye nincsen gyereke és Peternek sem sok férfi figura volt az életében, úgyhogy elég szép dinamikát formálunk meg Roberttel. (...) Ez egy egészen más oldala Starknak, mint eddig."

Tehát lényegében már Pókember és Vasember összes közös jelenetébe belepillanthattunk a legutolsó előzetesben, ami nem jelenti azt, hogy ne tartogatna még meglepetéseket a hazánkban július 6-án debütáló film. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.