Hirdetés

Godzilla és Pókember előzetesekkel kecsegtet a Brazil Comic-Con

|

Ha Bosszúállók 4. részéhez végül nem is, de két másik mozihoz már biztosan kapunk előzetest a hétvége folyamán.

Hirdetés

Kár tagadni, hogy a filmes világ egy jelentős részét jelenleg a régóta ígérgetett Bosszúállók 4. első előzetese tartja lázban, amelyet a Marvel valamilyen okból kifolyólag még mindig nem szeretne bedobni az internet sztyeppe kiéhezett rajongói közé. Bár a Marvel döntése mögött feltehetőleg marketingindokok húzódnak meg, ez nem jelenti azt, hogy a stúdiónál ne figyelnének oda a követőikre, hiszen tegnap a jövő márciusban érkező Marvel Kapitány kapott egy igencsak vagány kedvcsinálót.

Hirdetés

Nem ez lesz viszont a héten az egyetlen friss előzetes, ugyanis a Collider több megbízható forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Pókember: Idegenben legelső előzetese szombaton, a hétvégén esedékes Brazil Comic-Conon fog napvilágot látni.

A rendezvény azonban nemcsak Pókfej legújabb kalandja miatt lesz érdekes, hiszen Michael Dougherty, a Godzilla 2. rendezője a minap a Twitterén jelentette be, hogy a szörnyek királya címre pályázó óriásgyík vasárnap egy vadiúj trailerben igyekszik majd péppé verni a nemrég teljes valójukban is leleplezett riválisait.

Hogy rajtuk kívül vajon milyen egyéb meglepetésre számíthatunk a Brazil Comic Con során, azt nehéz lenne megjósolni, viszont, ha biztosan nem szeretnétek semmiről lemaradni, akkor a hétvégén figyeljétek az oldalunkat, ahol természetesen minden fontosabb eseményről beszámolunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.