Hirdetés

Pókember: Idegenben - így fog kinézni az új jelmez

|

Tom Holland beugrott a Jimmy Kimmel Showba, hogy hivatalosan is leleplezze a hálószövő következő ruháját.

Hirdetés

Miközben a rajongók egy része azért kampányol, hogy Tobey Maguire is belekerüljön a Pókember: Idegenben játékidejébe egy cameo erejéig, addig a többiek sasszemmel figyelnek minden hírre a Pókember: Hazatérés folytatásával kapcsolatban (mint például Jake Gyllenhaal kiszúrására a forgatáson), ugyanis a Marvel meglehetősen szűkszavú a részletek tekintetében. 

Hirdetés

Pár napja már láthattuk forgatási videón Pókember megújult felszerelését, most azonban hivatalosan is leleplezték az új jelmezt: Tom Holland beugrott Jimmy Kimmelhez, hogy némi mókásnak szánt közjáték során felfedje a ruhát. Noha a műsorvezető próbált kihúzni belőle némi információt azzal kapcsolatban, hogy a Pókember: Idegenben hogyan folytatódik majd a Végtelen háború után, a híresen pletykás Holland inkább kitért a kérdések elől és elsietett megmenteni a világot - vagyis egy bankot - Thanostól. 

A Pókember: Idegenben 2019. július 5-én kerül a mozikba és számos visszatérő arcot köszönthetünk majd a szereplőgárdában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.