Hirdetés

Pókember: Idegenben - ezek a karakterek nem fognak felbukkanni

|

Lesznek nagy hiányzók, de Nick Fury és Mysterio ott lesznek fájdalomdíjként.

Hirdetés

Rengeteg kérdést vetett fel bennünk a Pókember: Idegenben legutóbbi előzetese (ami már szinkronosan is nézhető), amely kegyetlenül emlékeztet rá, hogy a Bosszúállók: Végjáték eseményei után járunk, aminek komoly következményei voltak a világra és Peter Parkerre nézve. 

Hirdetés

A készítők most láthatóan a továbblépésre, az elementálok általi fenyegetésre és a hirtelen felbukkanó Mysterióra (Jake Gyllenhaal megformálásában) szeretnének koncentrálni Peter szerelmi élete (?) mellett, vagyis nem jut idő mindenkinek, például a Pókember: Hazatérés több szereplőjének sem. A filmet rendező Jon Wattsszal a Fandango készített interjút, amelyből kiderült, hogy nem véletlenül nem tűnt fel a trailerben sem a Michael Keaton által zseniálisan eljátszott Keselyű, azaz Adrian Toomes, sem a lánya, Liz (Laura Harrier), ugyanis a filmben sem láthatjuk majd őket.

"Keaton nem szerepel a filmben és Laura sem."

Hasonló a helyzet Miles Morales esetében is. A karakterre volt már utalás a Hazatérésben (a Sony-féle Pókember: Irány a Pókverzumban pedig főszereplő volt), Watts pedig trükkös választ adott arra, hogy láthatjuk-e őt a folytatásban: 

"Miles nincs benne a filmben vagy legalábbis még nincs. Bár ki tudja... az utolsó másodpercig dolgozunk a filmen, szóval sosem lehet tudni."

Persze ez még nem jelenti azt, hogy örökre búcsúznunk kellene Keselyűtől, hiszen minden bizonnyal nem véletlenül alakult úgy a Pókember: Hazatérés vége, ahogy és ennek fényében reménykedünk, hogy a Marvel-Sony behozzák majd a képbe a Sinister Sixet, amelynek Keselyű (Keaton), Mysterio (Gyllenhaal), Skorpió (Michael Mando) és Sokkoló (Bokeem Woodbine) is a tagjai lehetnének. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.